PHP7 zorgt voor een hogere ranking in Google door een snellere laadtijd

Google stelt allerlei eisen aan de goede vindbaarheid van een website. De juiste trefwoorden, een HTTPS beveiligde website en goed geschreven content draagt daaraan bij. Ook de laadtijd van een website bepaalt mede de ranking hiervan. Maar omdat de meeste (WordPress) sites al optimaal genoeg zijn valt daar met betrekking van de bouw van de website weinig winst te behalen. PHP7 brengt hier verandering in!

PHP 7
Inmiddels heeft PHP 7 zijn intrede gedaan. PHP is een interactieve programmeertaal waar 99% van de websites op het internet mee werkt. Voorgaande versies hadden het plafond qua snelheid reeds bereikt maar met PHP 7 zal de snelheid van je website RUIM TWEE KEER sneller laden. Helaas zijn er nog een heleboel websites die niet met PHP 7 overweg kunnen, waardoor het eenvoudig op de server installeren meer problemen met zich zal meebrengen dan dat dit zal opleveren. Soms is het verschil tussen versies minimaal (zoals tussen PHP 5.5 en PHP 5.6) en soms is er zoveel veranderd dat het veel invloed heeft op de werking van je website/webshop PHP7 is daar een goed voorbeeld van.

Nieuwe server
Vandaar dat InternetXP per november een aantal nieuwe shared servers in gebruik gaat gaan nemen. Servers waarop websites dus vele malen sneller zullen laden. Dit bereiken we door exclusief PHP 7 te installeren en niet meer dan 10 websites op deze shared server te gaan hosten. Om een voorbeeld te geven; op de huidige servers van InternetXP staan rond de 75 websites. Daarnaast zorgt de exclusiviteit van maximaal 10 websites in combinatie met de eis dat het om WordPress websites moet gaan voor een veilige omgeving. Met iedere website wordt er ook een SPAM filter van SpamExperts geïnstalleerd. Iets dat de veiligheid alleen maar zal bevorderen.

Tarief
Voor een bedrag vanaf € 17,50 (ex. BTW) per maand heeft u beschikking over een snelle, veilige en betrouwbare webhosting.