teamviewerMet het programma TeamViewer is het kinderlijk eenvoudig om op het scherm van een andere computer mee te kijken. Zelfs al staat dat systeem aan de andere kant van de wereld. Behalve dat u op het bureaublad kunt spieken, kunt u ook de besturing van de computer volledig overnemen en is deze te bedienen alsof u fysiek achter de knoppen zit.

Op afstand besturen
Behalve om uw eigen computers in de gaten houden, is het programma ook prima te gebruiken om iemand die u kent te hulp te schieten. Uiteraard moet wel op beide systemen TeamViewer draaien. Er zijn twee smaken van het programma die voor u interessant zijn en beide zijn te vinden op de hoofdpagina van de website www.teamviewer.com. Het gebruik is gratis zolang het voor privédoeleinden is. Om een computer op afstand over te nemen, hebt u op uw eigen systeem de volledige versie van het programma nodig. Deze versie mag ook op de te besturen computer draaien, maar een afgeslankte versie genaamd Klantmodule volstaat ook, omdat ‘aan de andere kant’ niet de volledige functionaliteit nodig is.

Bij InternetXP maken we al tijden gebruik van Teamviewer. OP die manier kunnen we snel uw probleem ter plaatse oplossen, zonder dat we fysiek aanwezig hoeven zijn. Dit spaart een afspraak en reistijd. En uw probleem is direct verholpen!

Meer weten over de werking en installatie van Teamviewer? Lees hier verder: http://computertotaal.nl/apps-software/teamviewer-hulp-en-beheer-op-afstand-20602

Teamviewer downloaden kan hier: https://www.teamviewer.com/nl/